miercuri, 22 aprilie 2009

A venit primavara!!!

In sfarsit pot striga cat ma tin plamanii "A venit primavara!" . Copacii au inflorit, narcisele, zambilele, lalelele, toate se intreg sa creasca cat mai frumos. Cand intri in gradina innebunesti de ce frumos si ce culori vii sunt.
Si acum cateva fotografii din gradina bunicilor.

Ciresul, plin de flori.

Flori de mar.O floricica care se lungea prin gard.Lamaii, din lamaiu lu mamaia. Dupa cativa ani in care nu a mai rodit, acum este plin de flori si lamaii. Nici nu va zic cat de bine miroase pe langa el :P/Galbenele cat vezi cu ochii.Obicei la noi de Paste. Sa te speli cu ou rosu, in cana in care este se pune si un ban. Ultimul care se spala il ia.Galbenele.Si cu cine m-am jucat prin gradina, Maxi. Revin peste cateva zile si cu alte fotografii.

3 Comments:

Cristina said...

Si tie iti place primavara:)

dyanna said...

Dragut Maxi al tau...

Anonim said...

Wow,cata delicatete! Frumoasa si primavara asta cu ninsori albe de flori...Imi plac viziunile tale si ti-am mai lasat,cu mare drag,o postare la capitolul despre Toamna! Excelezi prin rafinament si maxima claritate! Catelul seamana perfect cu Jessy a mea,ce minunatie...Cat e de scump!!!!! Ce varsta are? Il ai la tara cu buni? Mersi pt fascinatie!
L'automne

Blog Widget by LinkWithin